Lainaa.com

Yleinen

”Turkkilainen” kantarellipiirakka

03.09.2013, harrastelijakokkaaja

Tänään kokeilin yhdistää perisuomalaisen metsän tuotteen eli kantarellit turkkilaisen jugurtin kanssa, tulos oli taas ihan syötävää.
Tein ensin taikinan perinteisesti voista, jauhoista ja vedestä. Painelin taikinan voidellun vuoan pohjalle sekä reunoille ja laitoin uuniin 150 asteeseen.
Tämän jälkeen paistoin sienet ja pari kevätsipulia Season Cheffin maalaisvoin makuisessa rasvassa. Lisäsin sienten sekaan Philadelphia juustoa ja turkkilaista jugurttia, kun nesteet oli hävinnyt sienten joukosta. Mausteeksi valkopippuria ja sitruunasuolaa.
Ota pohja pois uunista ja laita sienisekoitus vuokaan ja juustoraastetta päälle.
Vuoka takaisin uuniin, asteita 180 C, anna paistua kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskettunut.

Ainekset:
Pohja:
Vehnäjauho
Voi
Vesi

Täyte:
Pari litraa kantarelleja
Pari kevät sipulia varsineen
Philadephia juustoa
Turkkilaista jugurttia

"Turkkilainen" kanttarellipiirakka


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *