Lainaa.com

Yleinen

Herkkutattipasta

06.09.2014, harrastelijakokkaaja

Kokkailija on palannut lomalta keittiöön, tai oikeastaan koneen äärelle, kun kesällä ei vaan jaksanut kirjoitella kaikkia aikaan saannoksia.

Tällä kertaa pääaines löytyi metsästä n. viidenkymmenen metrin päästä kotiovelta, eli täydellinen iso herkkutatti, seuraksi itse kasvatettua chiliä.

Putsasin tatin ja viipaloin sen pitkittäin ennen paistamista, tatin seuraksi pannulle laitoin puolikkaan sipulin, pari valkosipulin kynttä, chilin pilkottuna ja kolme viipaletta pekonia.
Paistoin sieniä, sipuleita, chiliä ja pekonia niin kauan kunnes nesteet oli haihtunut, jonka jälkeen maustoin hiukan suolalla ja valkosipuli/mustapippuri rouheella. Tämän jälkeen lisäsin puoli purkkia kermaa ja keitin soosin ”kasaan”.
Lisukkeeksi keitin tuoretta Fetuccini-pastaa, jonka lisäsin keittämisen jälkeen pannulle, ja pyörittelin kastikkeen seassa pari minuuttia ennen kuin nostin ruoan lautaselle. Koristeeksi vielä oman pihan basilikaa.

Ainekset:

– Herkkutatti

– Chili

– Pekonia

– Sipulia

– Valkosipulia

– Kermaa

– Fetuccini-pasta

– Mausteet

unnamed


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *