Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleinen

Hevosta grillistä

14.06.2014, harrastelijakokkaaja

Ajattelin kokeilla jotain ihan uutta, kun paikallisessa Pajalan K-supermarketissa oli eilen tarjouksessa täydellisen näköistä hevosen ulkofilettä, joten grilli kuumaksi ja pihvin tekoon.
Otin lihan jo pari tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön, jotta liha ei joutuisi shokkiin jos sen laittaisi kylmänä grilliin.
Maustamiseen riitti niinkin erikoiset mausteet kuin suola ja mustapippuri suoraan myllystä. Laitoin maustetta vain toiselle puolelle pihviä puolisen tuntia ennen grillailua ja toisen puolen maustoin grillissä kääntämisen jälkeen. Paistoin pihviä molemmin puolin n. kolme minuuttia ja sen jälkeen nostin pihvit grillin ylähyllylle vielä neljäksi minuutiksi ennen tarjoilua.
Pihvinpäälle vielä kruunuksi itse tehtyä valkosipulimaustevoita.

Lisukkeeksi laitoin grillissä kevätsipulilla ja Philadelphia juustolla täytettyjä herkkusieniä, sienien grillaamisen aloitin jo kymmenen minuuttia aikaisemmin kuin pihvien paistamisen. Lisäksi lautaselle eksyi Frisee- ja jääsalaattia, rucolaa ja viinisuolaheinää vadelmaviinietikalla ryyditettynä.

Vaikka annos ei näytä Välimäen tai Ramseyn tekemältä, niin hyvää se oli 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *