Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleinen

Pinaattikookoskanaa

16.09.2013, harrastelijakokkaaja

Tänään tarjoilin kanasuikaleita uudenlaisen soosin kanssa:
Laitoin kasariin oliiviöljyä ja pakastepinaattia. Kun pinaatit oli sulanut, laitoin puolikkaan purkin kookosmaitoa ja reilun teelusikallisen punaista currytahnaa ja annoin hautua. Samaan aikaa paistinpannulla ruskistin kanasuikaleita (800g) oliiviöljyssä.
Ruskistuksen jälkeen lisäsin kanat pinaattikookosseokseen, sekä lisäsin loput kookosmaitopurkista, samalla lisäsin kymmenen kirsikkatomaattia puolitettuina. Ennen haudutusta lisäsin mausteeksi hiukan suolaa, kuivattua chiliä ja myllystä mustapippurivalkosipuli sekoitusta.
Annoin hautua n. 15min, ilman keittämistä.

Lisukkeena nuudelia, vanhemman pojan toivomuksesta.

Ainesosat:
Kananfileesuikaleita 800g
Pakastepinaattia 400g
Purkki kookosmaitoa
Currytahnaa
Kuivattua chiliä
Mustapippuri/valkosipuli sekoitusta
Sitruunasuolaa

Vielä kun oppisi ottamaan kunnon kuvia annoksista

Kanaa pinaattikookoskastikkeella


Yksi vastaus

  1. Päivi Toivikko sanoo:

    Tätä täytyy kokeilla. Jussi, tää sun blogi on huippu, mutta aina tulee nälkä, kun näitä sun postauksia lukee ja katsoo.;) Hyviä ja nopeitakin vinkkejä arjen kiireiseen ruoanlaittoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *