Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Lauantaina ei kokattu.

01.09.2013, harrastelijakokkaaja

Lauantai hurahti Hämeenlinnassa valmentamani joukkueen kanssa aamusta iltaan. Päivään mahtui sentään pari ruokakokemusta, jotka olivat äärimmäisyyden huippuja.
Turnauksessa HPK:n Kerho-ravintolassa tarjottiin yhdeksän euron hintaan pelaajille, toimihenkilöille ja vanhemmille jotain sanoin kuvaamatonta vatsantäytettä jota ruoaksi kutsuttiin. Äärettömän kuivaa pennepastaa, kanafileitä harmaankeltaisen liejun seassa, johon oli tippunut pari ananaksen palasta ja ämpärillinen pippuria. Vaikka itsekin lisään rouhittua mustapippuria ruokaan kuin ruokaan, niin ainakin minä löysin pippurirajani. Ainoa mikä hiukan pelasti ruokailukokemusta, niin kanafileet (tod. näk. Lidlin valmiiksi esikypsennettyjä ja pakastettuja) oli meheviä.

Illalla kotona vaimo rakensi mahtavan hyvän grillikanasalaatin, jossa grillikanan lisäksi oli mm:
Tuoretta pinaattia
Rucolaa
Jääsalaatti
Friseesalaattia
Viinisuolaheinää
Tuoretta persikkaa
Kevät sipulia
Tuoretta viikunaa
Pähkinäsekoitusta

Grillikanasalaatti


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *