Keskiviikon ratoksi päätin väsäillä perinteisen jauhelihamurekkeen hieman uudella tavalla.
Laitoin kulhoon 1400g jauhelihaa ja yhden pussillisen sipulikeittoaineksia ja sotkin ainekset sekaisin. Tämän jälkeen lisäsin desin kermaa, pari kananmunaa, kuivattuja suppilovahveroita (liotettuina), valkopippuria, tabaskoa ja suolaa. Tämän jälkeen kädet (puhtaat) kulhoon ja leivoin massasta tasaisen.
Seuraavaksi levitin koko komeuden tasaiseksi matoksi uunipellin kokoiselle leivinpaperille, maton päälle viipaloin mozzarella juustoa. Juuston jälkeen rullasin maton leivinpaperin avulla. Vuorossa oli possun viimeistely, eli possun päällystäminen pekonilla.
Ei kun possu uuniin, 50 min 180 asteessa. Kannattaa käyttää syvää uunipeltiä sillä possusta lähti yllättävän paljon nestettä.
Ainesosat:
Jauhelihaa 1400g
2 kananmunaa
1 pussi sipulikeittoainesta
Suppilovahveroita
1 Pot Mozzarellaa
1 Pot Pekonia
1 dl kermaa
Valkopippuria
Tabaskoa
Suolaa