Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleinen

Seitä paperissa

08.10.2013, harrastelijakokkaaja

Paikallisen (jäte)lehden innoittamana kokkasin seitä. Koska sei on paikallisen lehden mukaan vaimolleni liian huonoa syötävää.
Ajattelin tehdä järvenpääläisen version fish en papillote, eli kalaa paperissa, mutta en uskaltanut käyttää siihen paikallislehteä, jotta ei tartu mitään yllättäviä sivumakuja.

Ostin Prismasta rasiallisen uunikasviksia, jotka ensin viipaloin n. kolmen millin vahvuisiksi ja kiehautin vedessä, tämän jälkeen freesasin ne kolmen valkosipulin kanssa reilussa oliiviöljyssä ja sitruunan mehussa, lähes kypsäksi.
Seuraavaksi levitin puolet ja puolet kasviksista kahdelle leivinpaperille, ja asettelin kuusi sulatettua sei-filettä molempien kasvispetien päälle, fileiden päälle silppusin tilliä ja laitoin tuoreita rosmariinin lehtiä.
Molemmat pedit maustamisen jälkeen peitin toisella leivinpaperilla, jotka aloin rullaamaan reunoista tiukasti kiinni (kuten kuvasta näkyy). Lopuksi, ennen kuin viimeisen kulman rullasin kiinni kaadoin n. 1/2 desiä kuivaa valkoviiniä kalojen ja vihannesten seuraksi. Tämän jälkeen suljin paketit.
Sulkemisen jälkeen paketit uuniin 200c n. 15-18min.

Ainekset:
Rasiallinen Rainbow uunivihanneksia (porkkanaa, lanttua, palsternakkaa ja punasipulia)
Kaksi laatikkoa pakaste Seifileitä
Valkosipulia
Sitruunanmehua
Valkoviiniä
Suolaa ja pippuria maun mukaan
Tilliä
Rosmariinin lehtiä

Kalaa paperissa, valmista syötäväksi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *