Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleinen

Broilerin sisäfilettä japanilaisittain

13.06.2014, harrastelijakokkaaja

Jatketaan helppoja ja nopeita kesäruokia hiukan itämaisella teemalla.
Japanilaisittain maustettua broilerin sisäfilettä, paistettua nuudelia kevätsipulin kera ja paistettua tuoretta parsaa.

Aluksi tein helpon mausteseoksen kaadoin lasiin Blue dragonin Teriyaki kastiketta ja saman valmistajan Chili radish pastea, ja sekoitin hyvin. Tämän jälkeen voitelin kuivatut kanafileet mausteseoksella ja lisäsin voitelun jälkeen fileiden päälle hiukan merisuolaa. Jätin fileet puoleksi tuntia maustumaan.
Maustumisen jälkeen laitoin fileet 200c asteeseen uunin ylähyllylle viideksitoista minuutiksi.

Fileiden kypsyessä paistoin parsat öljyssä ja maustoin ne suolalla ja mustapippurilla. Paistoaika kuusi minuuttia.
Samaan aikaan keitin nuudelit nopeasti kypsäksi. Heti kun parsat oli kypsiä laitoin ne foliokääreeseen, jotta ne pysyy lämpöisenä. Tämän jälkeen paistoin nopeasti kypsät nuudelit kevätsipulin kanssa samassa öljyssä kuin parsat.
Annoksen voi vielä koristella kevätsipulin vihreillä varsiosilla.

Ainekset:
Broilerin sisäfilettä (maustamatonta)
Teryaki kastiketta
Chili radish paste
Parsaa
Nuudelia
Kevätsipulia
Suolaa
Mustapippuria


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *